Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Projeye en akla yatkın Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı mevsuk rahatlıkla oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetleme edilen işleyiş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedili durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın bapsı kesinlikle bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları düzgün hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının güzel bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetleme edilmesini ciğererir. Yangın Merdiveni Kapısı Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Ekseriya yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların özge katlara geçişini kösteklemek yahut olası olduğu denli geciktirmektir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yüzı gün opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik posta ile daha sık kullanım katkısızlanabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran makul yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, güzel Yangın Merdiveni Kapısı duyu kapılara en uygun fiyatlarla ehil tamamlanmak yürekin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama bilim alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page